Onze websites

Bezoek onze websites die voornamelijk gericht zijn op individuele reizigers maar inspiratie geven over de bestemmingen.

WineBreaks.nl

Rondreizen in een wijngebied en niet alleen tijdens de oogst, is een bijzondere ervaring. Maak een stop bij een wijnboer en ontdek zijn of haar passie voor wijn. De liefde voor hun wijngaarden en wijnen spat er vaak af.

Elk seizoen heeft zijn charme. In het voorjaar wanneer de wijnbladeren beginnen te groeien en je na de bloei de kleine groene druifjes kunt ontwaren tussen de bladeren of in het oogstseizoen wanneer de spanning stijgt als het juiste moment voor de pluk gekozen moet worden. De wijnboeren vinden ook altijd wel een reden voor een feestje. Vrijwel het gehele jaar zijn er feesten en niet alleen rondom de druivenoogst.

Bezoek onze website WineBreaks.nl voor inspiratie.

WellnessBreaks.nl, HotelSPA.nl en WellnesSelect.nl

Een ontspannende vakantie in een wellnesshotel, een yogavakantie of een vakantie naar een bestemming die ook goed is voor uw gezondheid? Met onze jarenlange ervaring en kennis van wellness en kuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over uw wellnessbestemming, kuuroord, therapie of behandeling. Bezoek WellnesSelect.nl voor inspiratie.

Uit onderzoek is gebleken dat korte vakanties goed zijn voor de gezondheid en het welbevinden. Dit positieve effect wordt versterkt door een verblijf in een wellnesshotel of bezoek aan een thermen.

Wellness kan prima ingepast worden in elke vakantie. Of dit nu een citytrip, wintersportvakantie of actieve vakantie is. WellnessBreaks.nl  geeft dan ook niet alleen informatie over het wellnessaanbod maar ook de bestemming.

HotelSPA.nl speelt in op de trend dat Nederlanders steeds vaker gebruik maken van wellnessvoorzieningen. Ook tijdens de vakantie. HotelSPA.nl biedt de wellnesstoerist een toegankelijk overzicht van het aanbod per land.