Recensies

Via Google vonden wij LWTS & WineBreaks. Na een eerste telefoongesprek was Yvonne heel enthousiast en had genoeg ideeën om een leuk programma voor ons samen te stellen. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, en wat voor soort activiteiten wij graag in het programma wilden, ging Yvonne voor ons aan de slag. Uiteindelijk hebben wij een super leuk 3-daags uitje gehad waarin alles heel goed geregeld was, we verbleven in een goed hotel en het eten was super. Heel veel dank voor het organiseren van ons leuke uitje, Yvonne!

ZoBio, september 2019

Topweek in de Elzas!
Samen met mijn vader naar de Elzas was het plan, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Zoveel hotels en wijnhuizen op het internet te vinden. Welke kies je? Per ongeluk kwam ik op de site van WineBreaks. Zij luisterde naar mijn wensen en heeft voor ons het perfecte hotel geboekt en geweldige suggesties gedaan voor wijnhuizen die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Het is een fantastische week geweest! Dank je wel Yvonne voor je goede zorgen en persoonlijke benadering.

Tuurlijk kan ik alles zelf doen via het internet, maar mijn volgende reis boek ik gewoon weer bij jou! Dan weet ik zeker dat alles top geregeld is en precies aansluit bij mijn wensen.

Leonie – Voorschoten, 16 september 2019